Jong Van Gelder

Jonge collega’s een platform bieden waar ze zichzelf kunnen ontwikkelen en waar ze de onderlinge samenwerking tussen de negen werkmaatschappijen kunnen verbeteren, dat is hét idee achter Jong Van Gelder. Netwerken, kennisdeling en elkaar ontmoeten staan centraal.

Alle Van Gelder collega's die jonger dan 35 jaar zijn, zijn automatisch lid van Jong Van Gelder. Het actieve bestuur van Jong Van Gelder organiseert veel verschillende activiteiten voor de honderden leden. Met enige regelmaat staan projectbezoeken, workshops en fun-activiteiten op de agenda. Zo blijven collega's die werken binnen de verschillende werkmaatschappijen van Van Gelder met elkaar in contact en kunnen ze van elkaar leren.

Dit is straks jullie bedrijf

Een veelgehoorde uitspraak van algemeen directeur Henri van der Kamp: “dit is straks jullie bedrijf”. Niet zo gek dus dat de kennis en expertise van de leden van Jong Van Gelder regelmatig ingezet worden ter voorbereiding op het beleid van de organisatie. De frisse blik van de jonge leden doet er toe! Zo stelden de leden een visiedocument op over de toekomst van Van Gelder en denken ze mee over de manier waarop het mobiliteitsbeleid future proof gemaakt kan worden.

Schrijf je in voor de duurzaamheidsnieuwsbrief

Ontvang 1x per jaar onze nieuwsbrief in je mailbox

Alle duurzame trends, cases en ontwikkelingen van Van Gelder en onze ketenpartners

Echte verhalen van echte experts

Door op inschrijven te klikken ga je akkoord met onze privacyvoorwaarden.
Dankjewel voor het inschrijven op onze nieuwsbrief!
Er is iets fout gegaan bij het inschrijven op onze nieuwsbrief. Probeer het nog een keer.
No items found.
Klik hier om naar de volgende (pagina) te gaan

Wil je meer informatie?