Investeren in een duurzame samenleving

De wereld om ons heen verandert in hoog tempo en de complexiteit van de maatschappelijke uitdagingen neemt daarmee toe. Als bedrijf hebben wij een rol en verantwoordelijkheid waar het gaat om het werken aan een toekomstbestendig, veilig en leefbaar Nederland. Een rol die we graag oppakken

Duurzaamheid van binnenuit

Binnen het familiebedrijf Van Gelder draait het om continuïteit, om de wereld een stukje mooier achter te laten dan dat wij deze gevonden hebben. Niet alleen voor onszelf, maar vooral voor onze kinderen en kleinkinderen. Daar geloven én investeren we in. We zien dat de noodzakelijke transities complex zijn en dat dit een andere mindset vraagt. We pakken duurzaamheid daarom aan als een cultuurverandering in onze organisatie. Met het programma ‘Van binnenuit verduurzamen’ adresseren we zowel de technische als de sociale transitie die nodig is om onze doelen te bereiken. Zo creëren we een organisatiecultuur die meervoudige waarde herkent en waardeert en die in staat is langetermijndoelen bereiken. Onze focus ligt op vier thema's:

  • Energie en emissie
  • Materialen
  • Klimaatadaptatie en natuurinclusief bouwen
  • Beleving

Samen werken aan duurzaamheid

Meer dan ooit vragen de uitdagingen om samenwerken. Met ketenpartners, opdrachtgevers, kennisinstellingen en het onderwijs. Als regisseur infrapartner voor Nederland voelen wij ons verantwoordelijk en zoeken we iedere dag naar manieren om een bijdrage te leveren aan deze gezamenlijke opgave. Wil jij ons helpen en jouw bijdrage in deze transitie te leveren? Neem dan vandaag nog contact met ons op! Samenwerken doen we onder andere binnen de volgende keteninitiatieven:

Schrijf je in voor de duurzaamheidsnieuwsbrief

Ontvang 1x per jaar onze nieuwsbrief in je mailbox

Alle duurzame trends, cases en ontwikkelingen van Van Gelder en onze ketenpartners

Echte verhalen van echte experts

Door op inschrijven te klikken ga je akkoord met onze privacyvoorwaarden.
Dankjewel voor het inschrijven op onze nieuwsbrief!
Er is iets fout gegaan bij het inschrijven op onze nieuwsbrief. Probeer het nog een keer.
No items found.
Klik hier om naar de volgende (pagina) te gaan

Wil je meer informatie?

Henk Brouwer

Commercieel directeur Aannemingsmaatschappij Van Gelder