Verbindingen

Onze bijdrage aan verbinding

Altijd en overal met elkaar in verbinding zijn. Met familie en vrienden, maar ook met collega’s, klanten, relaties en apparaten en systemen. In een wereld die nooit stilstaat, is tijd kostbaar. Steeds meer diensten worden online aangeboden en afgenomen. En steeds meer apparaten en systemen zijn gekoppeld aan het internet. Daarvoor is een stabiel, betrouwbaar en razendsnelle glasvezelverbinding onmisbaar.

Dit kunnen we voor jou betekenen

Glasvezelnetwerken

Als infrapartner voor Nederland maken we ons iedere dag sterk voor een verbonden en veilig Nederland. Dat doen we letterlijk, door wegen, fietspaden en straten aan te leggen. Maar we doen dat ook door voor opdrachtgevers betrouwbare glasvezelnetwerken te ontwerpen en aan te leggen. Desnoods tot achter de voordeur. Met deze netwerken maken we online gamen, streamen en thuiswerken mogelijk.

Zakelijke markt

Ook voor de zakelijke markt zijn glasvezelnetwerken van levensbelang. Steeds meer verkeersinstallaties, wegen, sporen, veiligheidssystemen, lichtmasten en andere zaken zijn voorzien van sensoren of gekoppeld aan apparaten waarmee ze aangestuurd worden. Om deze systemen veilig en toegankelijk te houden en snel te kunnen beschikken over de data die zij genereren, is glasvezel de standaard.

Trots op ons werk

Ook bijdragen aan de Verbindingen in Nederland?

#teamvangelder

Bij Van Gelder werk je bij één van de meest veelzijdige infrabouwers van Nederland. Van Gelder is een familiebedrijf dat het hart voor zijn medewerkers en opdrachtgevers op de juiste plek heeft. Van Gelder heeft werklocaties over het hele land.