Veiligheid

Onze bijdrage aan een veilig Nederland

Veilig wonen, veilig reizen, veilig werken, veilig recreëren. Het zijn thema’s die ons allemaal raken. Veiligheid is bovendien een thema waarvoor een goed functionerende, toekomstgerichte infrastructuur randvoorwaardelijk is.

Dit kunnen we voor jou betekenen

Veiligheid op de weg en het spoor

Als infrapartner voor Nederland maken we ons iedere dag sterk voor een veiliger Nederland. We richten ons daarbij niet alleen op de veiligheid op de weg of op het spoor. Ook de sociale veiligheid in steden, dorpen en woonwijken heeft onze aandacht. En dan hebben we het nog niet eens over de bijdrage die wij leveren aan het terugdringen van de gevolgen van klimaatverandering, misschien wel de grootste bedreiging van de veiligheid van Nederland.

Veilige leef-, werk- en woonomgeving

De toepassing van slimme technologie in en boven de weg en het spoor maakt vervoer veiliger, vlotter en duurzamer. Uitgekiende lichtplannen en een goed doordacht onderhoudsplan houden woonwijken, stads- en dorpskernen veilig en fijn om tijd in door te brengen. Daarnaast heeft Van Gelder zich gespecialiseerd in het verduurzamen van de openbare ruimte, onder andere door klimaatadaptief te ontwerpen en te bouwen. Hiermee dragen we zorg voor een leef-, werk- en woonomgeving die veilig is en ook in de toekomst veilig blijft.

Trots op ons werk

Ook bijdragen aan de Veiligheid in Nederland?

#teamvangelder

Bij Van Gelder werk je bij één van de meest veelzijdige infrabouwers van Nederland. Van Gelder is een familiebedrijf dat het hart voor zijn medewerkers en opdrachtgevers op de juiste plek heeft. Van Gelder heeft werklocaties over het hele land.