Energietransitie

Onze bijdrage aan de energietransitie in Nederland

Nederland staat voor de opgave om in 2050 CO2-neutraal te zijn. De vraag naar duurzaam opgewekte energie stijgt. Dit biedt kansen, maar even zoveel serieuze uitdagingen. En niet alleen voor de netwerkbedrijven die aan de vooravond van een gigantische operatie staan. Want naast de uitbreiding en het onderhoud van bestaande netwerken, is het ook nodig om nieuwe netwerken aan te leggen.

Dit kunnen we voor jou betekenen

Ondergrondse infrastructuren

Meer dan 100 jaar ervaring in het ontwerpen en aanleggen van ondergrondse infrastructuren geeft Van Gelder een voorsprong op het gebied van energietransitie. Wij beschikken over de expertise die nodig is om duurzaam op land opgewekte energie snel en veilig te transporteren en te distribueren. Desnoods tot achter de voordeur van de eindgebruiker.

Windparken en zonneparken

Op veel plekken in Nederland verschijnen wind- en zonneparken. Om de hier opgewekte energie te kunnen transporteren, zijn vaak aanpassingen aan de hoogspanningsnetten en aan de onderstations noodzakelijk. Van Gelder Kabel-, Leiding- en Montagewerken levert totaaloplossingen en neemt waar gewenst de volledige verantwoordelijkheid voor projecten op zich. Van engineering en vergunningsaanvraag tot ontwerp, aanleg en aansluiting. Ook realiseren wij de (tijdelijke) infrastructuur van toevoerwegen en zorgen onze omgevingsmanagers voor een optimaal contact met alle stakeholders.

Trots op ons werk

Ook bijdragen aan de Energietransitie in Nederland?

#teamvangelder

Bij Van Gelder werk je bij één van de meest veelzijdige infrabouwers van Nederland. Van Gelder is een familiebedrijf dat het hart voor zijn medewerkers en opdrachtgevers op de juiste plek heeft. Van Gelder heeft werklocaties over het hele land.