Vacature

Kom jij werken bij Van Gelder?

Bouw met ons mee aan een veilig, bereikbaar, leefbaar en verbonden Nederland!
3
Project

Elektrische laadpalen voor Gelderland

Icoon van opdrachtgever
Opdrachtgever
Allego
Icoon van gebruikers
Werkmaatschappij
Van Gelder Verkeerstechniek
Icoon van locatie
Locatie
Provincie Gelderland
Icoon van tijd
Uitvoeringsperiode
2019 - 2021

Nederland zet in op schonere en gezondere lucht. Onderdeel van de aanpak is het stimuleren van elektrisch vervoer. In 2021 steeg het aantal nieuwe stekkerauto's met bijna veertig procent. Vooral het aantal volledige elektrische personenauto's steeg vorig jaar snel. Om al die auto's te kunnen opladen, stijgt ook de vraag naar laadpalen. Van Gelder helpt mee om aan de vraag te kunnen voldoen.

Rob Kivits, Allego

"De werkzaamheden verlopen soepel en we liggen goed op schema. Wij zochten een partij die de kabel kan leggen, de netwerkaansluiting kan maken en de paal kan plaatsen. Eén arbeidsgang is voor ons erg belangrijk. De capaciteit bij Van Gelder is prima, de planning is naar wens en de monteurs zijn ervaren. Daarnaast zijn onze groeimogelijkheden bij een grote aannemer als Van Gelder ook heel goed."

500 palen per jaar

In opdracht van Allego (onderdeel van Alliander) sloot Van Gelder Verkeerstechniek in Gelderland in twee jaar tijd bijna 1.000 laadpalen aan op het netwerk van de netbeheerder. Daarmee droegen we bij aan de energietransitie en aan het realiseren van de ambitie van de provincie Gelderland om de laadinfrastructuur te versnellen. Is het realiseren van voldoende laadpalen ook bij jou in de gemeente een opgave? We komen graag met je in gesprek om je te informeren over onze aanpak.

No items found.
Klik hier om naar de vorige (pagina) te gaan
Klik hier om naar de volgende (pagina) te gaan

Wil je meer informatie?

Bram Teluij

Projectleider Van Gelder Verkeerstechniek