Vacature

Kom jij werken bij Van Gelder?

Bouw met ons mee aan een veilig, bereikbaar, leefbaar en verbonden Nederland!
3
Project

Energie- en kostenefficiënte openbare verlichting

Icoon van opdrachtgever
Opdrachtgever
Gemeente Ermelo
Icoon van gebruikers
Werkmaatschappij
Van Gelder Verkeerstechniek
Icoon van locatie
Locatie
Ermelo (Gelderland)
Icoon van tijd
Uitvoeringsperiode
2021 - 2023

De beslissing van de gemeente Ermelo om Van Gelder Verkeerstechniek in te schakelen bleek niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor de portemonnee van de gemeente. Van Gelder ging in de zomer van 2021 aan de slag met het vervangen van duizenden verouderde en afgeschreven armaturen voor energiezuinigere alternatieven. En dat scheelt een hoop.

Verouderde armaturen

De collega’s van Van Gelder Verkeerstechniek werken op basis van een raamovereenkomst. Hun belangrijkste doel: het vervangen van ruim 3.000 verouderde armaturen. Daarnaast kan Van Gelder Verkeerstechniek onder de raamovereenkomst ook ingezet worden voor de uitvoering van inbreidingsplannen en civiele projecten. 

Citytouch

Een deel van de nieuwe armaturen krijgt een systeem waarmee ze automatisch en op afstand kunnen worden gedimd. In de woonwijken waar we aan de slag gaan, plaatsen we armaturen met een statische dimmer. Hierdoor dimt de verlichting ’s nachts automatisch tot 50%. Op de doorgaande wegen in de gemeente passen we dit ook toe. Maar we voorzien deze armaturen ook van een ‘citytouch-systeem’. Hiermee kan de beheerder op afstand het lichtniveau aanpassen.

No items found.
Klik hier om naar de vorige (pagina) te gaan
Klik hier om naar de volgende (pagina) te gaan

Wil je meer informatie?

Bram Teluij

Projectleider Van Gelder Verkeerstechniek