Vacature

Kom jij werken bij Van Gelder?

Bouw met ons mee aan een veilig, bereikbaar, leefbaar en verbonden Nederland!
3
Project

Groot onderhoud belangrijkste verkeersader Eindhoven

Icoon van opdrachtgever
Opdrachtgever
Gemeente Eindhoven
Icoon van gebruikers
Werkmaatschappij
Aannemings­maatschappij Van Gelder
Icoon van locatie
Locatie
Eindhoven (Noord-Brabant)
Icoon van tijd
Uitvoeringsperiode
Juli 2020

In juli 2020 mochten de collega's van Van Gelder hun tanden zetten in de belangrijkste verkeersader van de gemeente Eindhoven: de J.F. Kennedyweg. In slechts vier weken tijd voorzagen zij het asfalt van het meest noordelijke deel van de weg van een verse laag duurzaam asfalt. En dat was hard nodig, want het bestaande asfalt was verouderd.

Duurzaam asfalt

De weg is voorzien van Circucraft. Dit asfalt bestaat uit 98 procent gerecycled materiaal en is daarmee een echt duurzaam asfalttype.

Corona

Het werk stond gepland voor 2021. Door de coronaperiode konden we het werk een jaar eerder uitvoeren.

Nieuw asfalt

Met een ploeg van twintig collega's en twee asfaltmachines werd de klus in slechts vier weken geklaard. De Kennedylaan is een druk bereden weg. Om alles in goede banen te leiden, is fors ingezet op omgevingsmanagement. Het werk aan de John F. Kennedylaan is in twee fasen opgesplitst. De eerste twee weken ging de asfaltploeg aan de slag op het oostelijke deel. We sloten af met het westelijke deel van de Kennedylaan. Om het asfalt te vernieuwen, zijn we begonnen met freeswerkzaamheden. Eerst werd de markering eraf gehaald. Dit doen we om de deklaag zo schoon mogelijk terug te brengen naar de molen. Het resultaat van alle inspanningen van de collega's van Aannemingsmaatschappij Van Gelder? Een veilige weg waar de gebruikers weer lang met plezier gebruik van kunnen maken.

No items found.
Klik hier om naar de vorige (pagina) te gaan
Klik hier om naar de volgende (pagina) te gaan

Wil je meer informatie?

Andre Nelis

Projectleider Aannemingsmaatschappij Van Gelder