Vacature

Kom jij werken bij Van Gelder?

Bouw met ons mee aan een veilig, bereikbaar, leefbaar en verbonden Nederland!
3
Project

Van Gelder realiseert gas-, water- en energienetwerken in Noord-Gelderland

Icoon van opdrachtgever
Opdrachtgever
Liander en Vitens
Icoon van gebruikers
Werkmaatschappij
Van Gelder Kabel-, Leiding- en Montagewerken
Icoon van locatie
Locatie
Noord-Gelderland
Icoon van tijd
Uitvoeringsperiode
2022 - 2030

In opdracht van Liander en Vitens realiseert Van Gelder tot 2030 op een duurzame manier nieuwe gas-, water- en energienetwerken, aanpassingen van bestaande netwerken, saneringen en reconstructies in Noord-Gelderland.

Woningbouwopgave

Door onder andere de stevige woningbouwopgave neemt de vraag naar aansluitingen op het elektriciteits- en waternet flink toe. Niet alleen moeten alle woningen en bedrijven worden aangesloten op het elektriciteitsnet en de waterleiding. Door de toenemende vraag moeten ook de onderliggende netten worden aangepakt. Het werk wordt namens Vitens en Liander gecoördineerd vanuit samenwerkingsverband Combi SION. Van Gelder neemt de werkzaamheden in Noord-Gelderland voor haar rekening.

Aansluiten van uw woning

Het aanvragen van een aansluiting gaat via mijnaansluiting.nl. Heeft u vragen over de status van uw aansluiting? Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8.00 tot 18.00 uur op 088 - 222 80 20. Liever via de mail? Stuur dan een mail naar coordinatieputten@vangelder.com. Vermeld uw adres en aanvraagnummer, zodat we u zo snel mogelijk kunnen helpen.

Veelgestelde vragen

 • Ik heb een aanvraag ingediend voor een aansluiting. Wanneer vinden de werkzaamheden plaats?
  U kunt van maandag tot en met vrijdag contact opnemen ons Klant Contact Centrum (KCC) over de planning. Het KCC is tussen 8.00 uur en 18.00 uur telefonisch bereikbaar via 088 - 222 80 20. Stuurt u liever een e-mail? Dat kan via coordinatieputten@vangelder.com. Vergeet niet uw adres en aanvraagnummer te vermelden.
 • Mijn aansluitdatum is veranderd. Hoe kan dit?
  In sommige aansluitprojecten in de regio Veluwe is helaas vertraging opgelopen in de uitvoering van nieuwe aansluitingen. Dit heeft in een aantal gevallen gevolgen voor de planning van zowel particulieren als bedrijven. Wij vinden het heel vervelend dat we niet in alle gevallen de planning kunnen halen. We doen er alles aan om de achterstand in te halen. Zodra de aansluitdatum bekend is, nemen we contact met u op.
 • Kan ik met Liander en/of Vitens contact opnemen?
  Van Gelder werkt in opdracht van Liander en Vitens aan de gelijktijdige aanleg van nieuwe aansluitingen van water en stroom. Het Klant Contact Centrum van Van Gelder heeft een volledig overzicht van alle uit te voeren werkzaamheden en helpt u graag bij vragen. De klantenservices van Liander en van Vitens hebben hier geen inzicht in en kunnen uw vraag over planning helaas niet beantwoorden.
 • Kan ik zelf iets doen om mijn huisaansluiting te versnellen?
  Voordat onze monteurs een aansluiting kunnen realiseren, vindt er een schouw plaats. Tijdens de schouw kijken we of de voorwaarden voor aansluiting goed zijn. Is dat niet het geval? Dan moet dat eerst geregeld worden en is een nieuwe schouw noodzakelijk. Daarna kunnen wij de werkzaamheden gaan inplannen. Zie www.mijnaansluiting.nl/meterkast voor de voorwaarden en een uitlegvideo.

  Om de aansluiting te kunnen inplannen moet:
  • Het huis of het bedrijf wind-, water- en glasdicht zijn
  • De meterkast zijn voorzien van een deurkozijn, deur en een ventilatierooster.
  • Daarnaast is het belangrijk dat er vanaf de grond 1,60 meter vrij is voor het plaatsen van de meterkast.
 • Ik wil een klacht indienen. Hoe doe ik dat?
  Uiteraard vinden we het heel vervelend dat u niet tevreden bent. U kunt uw klacht sturen naar klachtputten@vangelder.com. Vergeet niet uw adres en het aanvraagnummer te vermelden in de e-mail. We nemen na ontvangst van uw klacht zo snel mogelijk contact met u op.
No items found.
Klik hier om naar de vorige (pagina) te gaan
Klik hier om naar de volgende (pagina) te gaan

Wil je meer informatie?

Vragen en/of opmerkingen?

Tussen 8:00 en 20:00 uur kunt u telefonisch contact opnemen. Mailen mag natuurlijk ook.