Van den Heuvel Lightrail

Innovatieve lightrailspecialist

Van den Heuvel Lightrail realiseert en onderhoudt hoogstaande spoorvervoersystemen voor tram en metro. Als innovatieve lightrailspecialist zorgen wij voor het efficiënt en duurzaam ontsluiten en bereikbaar houden van drukbevolkte stadsgebieden in Nederland. Daarmee dragen we nu én in de toekomst bij aan een bereikbaar Nederland waarin het prettig wonen is. Dat doen we bij voorkeur integraal en vanuit het principe in één keer goed. Van den Heuvel Lightrail werkt voor diverse regionale vervoersmaatschappijen zoals de RET in Rotterdam en het Vervoersbedrijf HTM in Den Haag. Voor deze en andere opdrachtgevers realiseren, vervangen en onderhouden we tramrails. Daarnaast installeren we wissels, seinen, telecom, bovenleidingen, stroomkasten en voeding en bouwen en vervangen we tramhaltes, trottoirs en bestrating. Zijn de ontwerp- en engineeringfase van het project afgerond? Dan gaan we aan de slag. Dankzij regelmatig technisch overleg houden we de opdrachtgever op de hoogte van voortgang, uitdagingen en de oplossingen die wij te bieden hebben. Is het nodig om te slopen voordat we kunnen starten? Dan doen we dat zo snel en zorgvuldig als mogelijk is om de buitendienst stelling kort te houden. En dat lukt omdat we werken met een vaste team van collega’s en we daarmee de inhuur van onderaannemers tot een minimum weten te beperken. Met deze praktische aanpak maken we complexe projecten simpel en goed uitvoerbaar. En dat doen we veilig, op tijd, binnen budget en met zo min mogelijk overlast voor de omgeving en de opdrachtgever.

What’s a Rich Text element?

The rich text element allows you to create and format headings, paragraphs, blockquotes, images, and video all in one place instead of having to add and format them individually. Just double-click and easily create content.

Static and dynamic content editing

A rich text element can be used with static or dynamic content. For static content, just drop it into any page and begin editing. For dynamic content, add a rich text field to any collection and then connect a rich text element to that field in the settings panel. Voila!

How to customize formatting for each rich text

Headings, paragraphs, blockquotes, figures, images, and figure captions can all be styled after a class is added to the rich text element using the "When inside of" nested selector system.

Wil je meer informatie?

Regiokantoor

Van den Heuvel Lightrail

Bergweg Zuid 96
2661 CV
Bergschenhoek

Gert Verzijl

Directeur Van den Heuvel Lightrail

Wij zoeken nieuwe collega's. Kom werken bij Van Gelder!

Verhalen

Geen items gevonden.