Expertise

Glasvezelnetwerk

Altijd en overal met elkaar in verbinding zijn. Moeiteloos data en onbeperkt data delen. Streamen en gamen. Nederlanders brengen steeds meer online tijd door en glasvezelkabels zijn een niet meer weg te denken voorziening geworden. Van Gelder Telecom is een landelijk opererende specialist in het ontwerpen, aanleggen, beheren en onderhouden van razendsnelle telecommunicatienetwerken op basis van glasvezel.

Offerte

Van Gelder is de asfaltspecialist voor bedrijven en particulieren. Op zoek naar een betrouwbare asfaltleverancier? Klik hier om een offerte aan te vragen.

Fibre to the home (FttH)

De aanleg van glasvezelnetwerken (ook wel Fibre-to-the-Home genoemd) is een proces- en IT-gestuurde planningsoperatie. In de praktijk betekent dat: geulen graven, boren, buizen leggen, glasvezelkabels blazen, lassen en uiteindelijk afmonteren in de panden van de eindgebruikers. Daarbij kunnen wij rekenen op een groot aantal gekwalificeerde technici. 

Een misschien wel een even belangrijke component van ons werk is de communicatie met alle stakeholders: de opdrachtgever, de klanten van de opdrachtgever, de gemeente, vergunningverlenende instanties, toeleveranciers, onderaannemers en andere belanghebbenden. Wij zijn bij glasvezelprojecten vaak ‘in the lead’ en nemen een groot deel van de communicatie voor onze rekening. Tijdig, duidelijk en afspraak is afspraak, zijn daarbij kernwoorden. 

Wat kunnen we voor jouw glasvezelproject betekenen?

Services

Geen items gevonden.

Offerte aanvragen

Bedankt voor je aanvraag. We gaan er zo spoedig mogelijk mee aan de slag!
Oeps! Er is iets mis gegaan.

Wil je meer informatie?

Dethlef Pieters

Directeur Van Gelder Telecom