Service

Integraal werken

Beter, mooier, veiliger, schoner, duurzamer, stiller... In infrabouw- en infratechniekprojecten wordt de lat steeds hoger gelegd. Bij veel projecten, ook kleinere, komt inmiddels zó veel kijken dat ze bijna niet meer zonder externe expertise kunnen worden gerealiseerd. Ook niet in de tenderfase. En dan is de uitdaging: hoe maak je van al die verschillende adviseurs, onderaannemers en leveranciers een effectief team dat elkaar vertrouwt en zich eensgezind richt op het realiseren van jouw projectdoelstellingen? Het antwoord: door integraal samen te werken onder regie van Van Gelder.

Complexe trajecten

Van Gelder Groep realiseert integrale projecten, waarin alle expertises over wegen/waterbouw en infratechniek voor rail, verkeer en energie, water- en ICT-netten aanwezig zijn. Met al die kennis en kunde onder één dak maken we zelfs van de meest complexe infra(net)werken een kwalitatief en financieel succes. Waar nodig brengen we de verschillende werkmaatschappijen in stelling als een multidisciplinaire eenheid die volledig in dienst werkt van het gewenste projectresultaat: een goed functionerende en veilig(e) weg, spoorbaan of energie/waternetwerk. Efficiënt, veilig en binnen tijd en budget gerealiseerd. En in goede samenwerking met de opdrachtgever, andere projectpartijen, omwonenden en stakeholders.

In multidisciplinaire projecten wordt ons steeds vaker het hele project toevertrouwd: van projectmanagement en ontwerp tot en met onderhoud. Onze oplossingen, concepten, creativiteit en bijdragen op aspecten als contractmanagement, risicomanagement, veiligheid, duurzaamheid en omgevingsmanagement komen dan maximaal tot hun recht. Ook bij inschrijvingen op EMVI-tenders bewijzen onze capaciteiten als regisseur en leverancier van slimme oplossingen hun grote waarde.

Wil je meer informatie?

Rolf Mars

Directeur Van Gelder Grote en Integrale projecten