Expertise

Elektrische laadpalen

Elektrische auto's zijn bezig aan een opmars. En dat is maar goed ook, want het elektrificeren van vervoer is een van de belangrijke pijlers uit het duurzaamheidsplan van de Europese Commissie. Om al die elektrische voertuigen op te kunnen laden, stijgt de vraag naar elektrische laadpunten. Van Gelder bouwt mee.

Offerte

Van Gelder is de asfaltspecialist voor bedrijven en particulieren. Op zoek naar een betrouwbare asfaltleverancier? Klik hier om een offerte aan te vragen.

De aanvragen voor het plaatsen van laadpalen nemen enorm toe. De beschikbaarheid van partijen die de plaatsing kunnen uitvoeren, is echter niet groot. Van Gelder Verkeerstechniek is gespecialiseerd in onder- en bovengrondse infrastructuur en specifiek in het plaatsen van laadpalen. Wij bieden de capaciteit  bij het plaatsen van laadpalen. Onze ervaren en goed opgeleide monteurs voeren alle taken ter plekke uit, waardoor we een snelle doorlooptijd garanderen.

Voor het plaatsen van laadpalen zijn over het algemeen twee partijen nodig: een partij plaatst de paal op de juiste plek, de tweede partij sluit de paal aan op de grondkabel van de desbetreffende netbeheerder. Soms is er zelfs nog een derde partij nodig om te testen of de paal goed is aangesloten en de paal in bedrijf te stellen. Wij hebben alle deskundigheid in huis. Onze monteurs voeren al deze werkzaamheden uit in één arbeidsgang op de dag dat de plaatsing is gepland.

Services

Geen items gevonden.

Offerte aanvragen

Bedankt voor je aanvraag. We gaan er zo spoedig mogelijk mee aan de slag!
Oeps! Er is iets mis gegaan.

Wil je meer informatie?

Bram Teluij

Projectleider Van Gelder Verkeerstechniek