Expertise

Waterleidingnetwerk

Weinig zaken zijn voor ons Nederlanders zo vanzelfsprekend als het feit dat er altijd water uit de kraan komt. En dat de kwaliteit van dat water ook nog eens heel hoog is, daar staan we eigenlijk ook nooit bij stil. Tenminste, de meeste mensen niet. Want bij Van Gelder Kabel-, Leiding- en Montagewerken zijn we al meer dan 100 jaar gespecialiseerd in het ontwerpen, aanleggen, vernieuwen en onderhouden van waterleidingen. Zo nodig tot achter de voordeur. Zo dragen wij iedere dag weer bij aan de leveringsbetrouwbaarheid van waterleidingbedrijven.

Offerte

Van Gelder is de asfaltspecialist voor bedrijven en particulieren. Op zoek naar een betrouwbare asfaltleverancier? Klik hier om een offerte aan te vragen.

We hebben korte lijnen en kunnen snel schakelen. Projectteams stellen we samen op basis van de aard en de omvang van het project. We hebben de meeste expertise in eigen huis. Waar nodig schakelen we specialisten in vanuit onze eigen zusterbedrijven of van partnerbedrijven met wie we al jaren samenwerken. Met slimme oplossingen en een innovatieve aanpak helpen we waterleidingbedrijven met het verbeteren en versnellen van hun processen. Onze monteurs zijn niet alleen de ambassadeur voor Van Gelder, maar juist ook van het waterleidingbedrijf.

No items found.
Klik hier om naar de vorige (pagina) te gaan
Klik hier om naar de volgende (pagina) te gaan

Offerte aanvragen

Bedankt voor je aanvraag. We gaan er zo spoedig mogelijk mee aan de slag!
Oeps! Er is iets mis gegaan.

Wil je meer informatie?

Jesper Pottuit

Directeur Van Gelder Kabel-, Leiding- en Montagewerken