Expertise

Lightrail infrastructuur

Nederland verstedelijkt, verduurzaamt en digitaliseert. Auto’s worden steeds vaker geweerd uit steden en overheden roepen op tot het gebruik van het openbaar vervoer om aantrekkelijk en bereikbaar te blijven en ook hun klimaatdoelstellingen richting 2030 te realiseren. Door middel van online mobiliteitssystemen worden reizigers in de toekomst geholpen met het plannen, reserveren en betalen van een complete reis. Deze vraagstukken op het gebied van klimaat en bereikbaarheid bieden kansen voor vervoerssystemen over het spoor zoals de tram en metro.

Offerte

Van Gelder is de asfaltspecialist voor bedrijven en particulieren. Op zoek naar een betrouwbare asfaltleverancier? Klik hier om een offerte aan te vragen.

Om deze kansen te benutten moeten de netwerken goed worden onderhouden en uitgebreid om een veilig en goed vervoersnetwerk te bieden. De capaciteit van het tram- en metrospoor is momenteel niet toereikend voor de verwachte grote reizigersaantallen. Investeringen in uitbreiding en onderhoud zullen noodzakelijk zijn. Van den Heuvel Lightrail, onderdeel van Van Gelder Groep, staat gesteld om oplossingen voor deze uitdagingen op het gebied van klimaat en mobiliteit te faciliteren.

Services

Geen items gevonden.

Offerte aanvragen

Bedankt voor je aanvraag. We gaan er zo spoedig mogelijk mee aan de slag!
Oeps! Er is iets mis gegaan.

Wil je meer informatie?

Gert Verzijl

Directeur Van den Heuvel Lightrail