Expertise

Openbare ruimte

We stellen steeds hogere eisen aan de ruimte waarin we leven, werken, wonen, recreëren en elkaar ontmoeten. Deze moet niet alleen veilig zijn, maar ook nog inspireren en eenvoudig te onderhouden zijn. En daarnaast is duurzaamheid een steeds belangrijker thema bij de (her)inrichting van die openbare ruimte. Geen eenvoudige opgave, want het aantal betrokken stakeholders is vaak groot en hun belangen lopen uiteen.

Offerte

Van Gelder is de asfaltspecialist voor bedrijven en particulieren. Op zoek naar een betrouwbare asfaltleverancier? Klik hier om een offerte aan te vragen.

Partner voor beleidsmakers

Als specialist in boven- en ondergrondse infrastructuur is de openbare ruimte voor Van Gelder het belangrijkste werkgebied. Daarin realiseren we relatief kleine regionale werken, maar ook om grote binnenstedelijke projecten. Wij zijn actief in ontwerp, inrichting, beheer en onderhoud van onder meer openbaar vervoer voorzieningen, fiets- en voetpaden, parkeerterreinen, pleinen en stads- en recreatieparken. Ook het bouw- en woonrijp maken van toekomstige woonwijken en bedrijfsterreinen is voor ons dagelijks werk.

Van Gelder is partner van gemeentelijke beleidsmakers, diensthoofden, gebiedsregisseurs, beheerders, projectmanagers, landschapsarchitecten, ontwerpers, stedenbouwkundigen en adviseurs. Samen ontwikkelen en realiseren wij een moderne en leefbare omgeving voor bewoners en gebruikers. Voor de samenleving. Wij brengen grote ervaring en vakmanschap in bij het ontwikkelen van oplossingsrichtingen. In het ontwerp, bij de uitvoering, maar vooral ook in de onderhoud- en beheerfase. Wij zijn actief in ontwerp, inrichting, beheer en onderhoud van onder meer openbaarvervoer voorzieningen, fiets- en voetpaden, parkeerterreinen, pleinen en stads-en recreatieparken. Ook het bouw- en woonrijp maken van toekomstige woonwijken en bedrijfsterreinen hoort tot ons aanbod.

Integrale aanpak

Projecten voor de openbare ruimte kunnen we als Van Gelder vaak geheel zelfstandig uitvoeren. Als pure specialist in infrastructuur en openbare ruimte hebben we alles in huis om opdrachtgevers compleet te kunnen ontzorgen:

- Concept, ontwerp en advies
- Grondverzet
- Realisatie
- Installaties
- Beheer en onderhoud

Offerte aanvragen

Bedankt voor je aanvraag. We gaan er zo spoedig mogelijk mee aan de slag!
Oeps! Er is iets mis gegaan.

Wil je meer informatie?

Henk Brouwer

Commercieel directeur Aannemingsmaatschappij Van Gelder