Expertise

Wegen, straten en fietspaden

Mobiliteit is een zeer belangrijke voorwaarde voor welvaart en welzijn in Nederland. We moeten in beweging blijven. Of het nu gaat om een betere doorstroming in de Randstad of het ontsluiten van regio’s met greenfieldwegen; er is veel te doen.

Offerte

Van Gelder is de asfaltspecialist voor bedrijven en particulieren. Op zoek naar een betrouwbare asfaltleverancier? Klik hier om een offerte aan te vragen.

Met meer dan honderd jaar ervaring kan Van Gelder zich met een gerust hart expert noemen op het gebied van het oplossen van mobiliteitsvraagstukken op wegen. En dan gaat het zeker niet alleen om het asfalteren, alhoewel we dat vaak en met veel plezier doen. Nee, we leggen niet alleen wegen en verkeersknooppunten aan, we laten ze ook veilig en duurzaam opereren.

Als full-service infrabedrijf hebben we alles in huis om opdrachtgevers compleet te kunnen ontzorgen. De Van Gelder-werkmaatschappijen en vertrouwde externe partners staan klaar voor de succesvolle integrale aanpak van projecten; van concept en ontwerp en realisatie tot beheer en onderhoud. Dat we dat bij voorkeur op een duurzame manier doen, bijvoorbeeld door de inzet van ons unieke elektrische materieel, spreekt voor zich. Net als de onmisbare bijdrage die onze omgevingsmanagers leveren aan een soepele communicatie met alle stakeholders van het project.

Offerte aanvragen

Bedankt voor je aanvraag. We gaan er zo spoedig mogelijk mee aan de slag!
Oeps! Er is iets mis gegaan.

Wil je meer informatie?

Henk Brouwer

Commercieel directeur Aannemingsmaatschappij Van Gelder