Expertise

Infrastructuur trein, tram en metro

Voor en met onze opdrachtgevers houdt Van Gelder de Nederlandse rail-, tram- en metro-infrastructuur veilig en bereikbaar. Dat doen we aan de hand van vijf specialistische werkvelden.

Offerte

Van Gelder is de asfaltspecialist voor bedrijven en particulieren. Op zoek naar een betrouwbare asfaltleverancier? Klik hier om een offerte aan te vragen.

Treinbeveiliging

Eén van de belangrijkste onderdelen van het spoor, als het gaat om veiligheid. Van Gelder Rail heeft haar expertise ingezet op projecten als ERTMS Kijfhoek, PVT Roermond en het verbeteren van de treinbeveiliging op het traject Zutphen-Deventer.

Overwegen

Een goed en veilig functionerende overweg; dat is waar Van Gelder Rail voor gaat. Op dit moment realiseren we twintig overwegen voor de RET in Rotterdam. We werken aan het actief beveiligen ofwel opheffen van NABO’s (Niet Actie Beveiligde Overwegen). Ook vanuit een raamcontract voor ProRail hebben we meerdere overwegen aangepast en/of beveiligd, zoals in Goes, Moerdijk, Dorst, Giessenzoom en op de Maasvlakte.

Ondergrondse treininfra

Van Gelder Rail voert kleine en grote, complexe kabelwerken uit inclusief het ontwerpen en realiseren van spoorkruisingen. Samen met Van Gelder Kabel-, Leiding- en Montagewerken en Klever Boor- en Perstechniek kunnen ook gestuurde boringen ontworpen en uitgevoerd worden.

Energievoorziening

Nieuwbouw of een aanpassing aan bestaande energievoorzieningen. Zowel voor tractievoeding als railinravoeding. Dat doet Van Gelder Rail met oog voor de complexiteit die hier vaak mee samenhangt. We hebben onze kennis al vaak mogen inzetten: de voedingsinstallaties op de Vechtdallijn zijn vernieuwd, in Heerenveen is een nieuw onderstation gebouwd en op dit moment doen we dat in Driebergen.

Perrons en tramhaltes

Ook het civiele werk aan en nabij spoorbanen nemen wij voor onze rekening. We vernieuwen perrons (op norm), plaatsen hekwerk, leggen drainage aan, passen baanlichamen aan en we realiseren schouwpaden.

Services

Geen items gevonden.
No items found.
Klik hier om naar de vorige (pagina) te gaan
Klik hier om naar de volgende (pagina) te gaan

Offerte aanvragen

Bedankt voor je aanvraag. We gaan er zo spoedig mogelijk mee aan de slag!
Oeps! Er is iets mis gegaan.

Wil je meer informatie?