Expertise

Aanlichten speciale objecten

Licht in de openbare ruimte brengt sfeer, zet bijzondere objecten in de spotlights en zorgt ervoor dat mensen zich prettig voelen in dorps- en stadscentra. Van Gelder Verkeerstechniek is specialist in het aanlichten van bijzondere objecten in de openbare ruimte, zoals bruggen, rotondes en (monumentale) panden. We gaan voor blijvende en duurzame installaties, met efficiënt onderhoud en de beste materialen die klaar zijn voor toekomstige technologieën. Niets zo vervelend als een goed doordacht lichtplan dat niet tot zijn recht komt door een kapotte armatuur. Daarom leggen we de verlichting niet alleen aan, maar doen we ook het (preventief) onderhoud.

Offerte

Van Gelder is de asfaltspecialist voor bedrijven en particulieren. Op zoek naar een betrouwbare asfaltleverancier? Klik hier om een offerte aan te vragen.

De rol en mogelijkheden van sfeerverlichting groeien. Daarom werken we met onze opdrachtgevers aan slimme en dynamische lichtconcepten. Smart Lighting geeft licht daar waar nodig, met op verschillende momenten een specifieke beleving. Door de toepassing van bewegingsdetectie en automatisch dimbare ledarmaturen dragen slimme concepten ook bij aan minder lichtvervuiling.  

We beoordelen voor opdrachtgevers wat technisch mogelijk is op een locatie. Daarna gaan we aan de slag met de uitvoering. Daarbij werken we samen met gespecialiseerde partners in aansturingstechnieken en producten. Zo bieden we een totaalpakket op maat, met technieken die aansluiten op de bestaande beheerssystemen en aanstuurprotocollen van opdrachtgevers, zoals DMX en Dali.

Services

Geen items gevonden.

Offerte aanvragen

Bedankt voor je aanvraag. We gaan er zo spoedig mogelijk mee aan de slag!
Oeps! Er is iets mis gegaan.

Wil je meer informatie?

Roland van Joolen

Manager Engineering & Advies Openbare Verlichting