Expertise

Relatiedag over duurzaamheid in de infraketen

Radio Kootwijk als bijzondere én inspirerende omgeving. Het duurzaamheidsthema dat iedereen in de keten aangaat. En het samen luisteren, nadenken en praten in een ontspannen sfeer. De eerste relatiedag van Van Gelder eind september was meteen al voor herhaling vatbaar, aldus Rolf Mars directeur van Integrale en Grote Projecten en Pieter Vellinga van divisiedirecteur Infra. “Het bedrijf stond die dag op achtergrond. Duurzaamheid juist op de voorgrond.”

Offerte

Van Gelder is de asfaltspecialist voor bedrijven en particulieren. Op zoek naar een betrouwbare asfaltleverancier? Klik hier om een offerte aan te vragen.

Ruim zestig Van Gelder-klanten waren donderdag 29 september zo duurzaam mogelijk naar Radio Kootwijk gereisd. Daar werd de theatervoorstelling Huis van Sarah opgevoerd. Die gaat over de toekomst van technische installatiebranche en de eigen toekomst, op weg naar 2025 en verder. De hoofdrolspeelster is de zwangere Sarah, die zich afvraagt hoe haar kind later goed en gezond in een duurzame wereld kan opgroeien. De locatie was verdeeld in zes kamers, ieder met een eigen invalshoek. De hele voorstelling duurde zo’n 2,5 uur.

“Het was bedoeld om de deelnemers te laten beleven van waar staan we nu en wat staat ons allemaal nog te wachten. Iedereen kreeg oortjes in met instructies, dus je kon ondertussen ook niet met elkaar discussiëren. Het zette je juist aan het denken, zeker ook na de tijd in de auto. Dat heb ik van meerdere klanten teruggekregen”, aldus Pieter.

Provincies, gemeenten en bedrijven. Ze waren er allemaal. “We spelen als Van Gelder in de duurzaamheidsdiscussie zeker een belangrijke rol. Alleen daar ging het tijdens de relatiedag niet om. Het draaide juist om bewustwording, het delen van informatie en hoe we in de teken nou gezamenlijk tot oplossingen komen”, vult Rolf aan. “Kortom, dan is het goed om de tijd te nemen om er samen over na te denken en te praten. Het bedrijf stond die dag op achtergrond. Het thema duurzaamheid juist op de voorgrond.”

Alleen samen

Het was de eerste relatiedag van Van Gelder Groep met deze opzet en in deze vorm. Het stemde de beide directeuren erg tevreden. “Klopt, wat ons betreft komt er zeker een vervolg. We gaan nog nadenken over het hoe en wat. Misschien moeten we ook de leveranciers uitnodigen. Ook zij zijn onderdeel van de gezamenlijke keten en belangrijk in dit verhaal. Duurzaamheid gaat ons allemaal offers kosten, dat weten we. Maar we weten ook dat we alleen samen de meest duurzame oplossingen kunnen realiseren”, zo besluiten Rolf en Pieter. “Want we hebben met zijn allen dezelfde klus te klaren.”

Services

Geen items gevonden.
No items found.
Klik hier om naar de vorige (pagina) te gaan
Klik hier om naar de volgende (pagina) te gaan

Offerte aanvragen

Bedankt voor je aanvraag. We gaan er zo spoedig mogelijk mee aan de slag!
Oeps! Er is iets mis gegaan.

Wil je meer informatie?