Expertise

Bouwteam: samen werken aan oplossingen

Steeds meer opdrachtgevers kiezen voor een bouwteamovereenkomst. In een bouwteam worden krachten gebundeld wat maakt dat geen enkele uitdaging te groot is. De efficiëntie wordt hiermee verhoogd, waardoor ruimte ontstaat voor meer gebruik van duurzame technieken.

Offerte

Van Gelder is de asfaltspecialist voor bedrijven en particulieren. Op zoek naar een betrouwbare asfaltleverancier? Klik hier om een offerte aan te vragen.

Wat is een bouwteam

Een bouwteam wordt samengesteld uit personen van zowel de opdrachtgever, de aannemer als overige deskundigen. In een bouwteam wordt op basis van een gezamenlijk projectdoel samengewerkt aan het ontwerp, de engineering en de bouw van een project. Om tot de beste resultaten te komen worden de kennis en kunde van de bouwteamleden ingezet op de plek waar die het beste tot zijn recht komt.

Het werken in een bouwteam kent vele voordelen

Het realiseren van een bouwteamovereenkomst vraagt meer inzet bij de start van een project, maar levert uiteindelijk grote voordelen op voor alle betrokkenen. Technische oplossingen worden in het ontwerp al meegenomen doordat de aannemer in de ontwerpfase al meedenkt over de uitvoering van het project. Gezamenlijk wordt er door alle bouwteamleden gewerkt naar hetzelfde doel wat vaak prettige en effectieve samenwerking als gevolg heeft.

Het project wordt vanuit verschillende invalshoeken benaderd waardoor risico’s eerder in beeld komen en hiervoor snel oplossingen bedacht kunnen worden.  Door de besparing op tijd en geld kunnen duurzame en circulaire technieken toegepast worden. De inzet van elektrisch materieel en het hergebruik van materialen wordt in de ontwerpfase al bepaald.

Van Gelder kiest graag voor een bouwteamovereenkomst

Om de beste resultaten te realiseren maakt Van Gelder gebruik van de integrale expertise voor bouwteamovereenkomsten. De vakmensen van Van Gelder zetten graag hun ervaring en deskundigheid in om het beste uit een project te halen.

"Door van elkaar te leren worden kansen gecreëerd"

Gemeente Ermelo besteed werk aan in bouwteam. Samen met Van Gelder ging ze op zoek naar oplossingen voor de aanleg van een fietspad in buurtschap Speuld waar strenge stikstofnormen gelden.

Services

Geen items gevonden.

Offerte aanvragen

Bedankt voor je aanvraag. We gaan er zo spoedig mogelijk mee aan de slag!
Oeps! Er is iets mis gegaan.

Wil je meer informatie?

William Verbij

Hoofd Omgevingsmanagement