Expertise

“Ik mocht mijn auto zelf de garage uitrijden”

Petra van Akkeren is een enthousiaste elektrische rijder. En dat had ze zelf niet verwacht toen ze in januari de overstap maakte. “Ik heb het elektrisch rijden echt moeten leren, maar na een paar maanden kan ik alleen maar zeggen dat ik heel tevreden ben.”

Offerte

Van Gelder is de asfaltspecialist voor bedrijven en particulieren. Op zoek naar een betrouwbare asfaltleverancier? Klik hier om een offerte aan te vragen.

De projectcoördinator rijdt een Cupra Born. “Die auto zie je nog niet heel veel in Nederland, dus dat was best bijzonder. Sterker nog, ik mocht de auto zelf uit de garage rijden. Toen stond er denk ik net 10 kilometer op de teller. Aan het begin moest ik wel wat wennen aan het laten rollen van de auto, zodat de accu weer wordt opgeladen, maar dat gaat nu helemaal goed.”

Snel en perfect

Bij Van Gelder is de nieuwe mobiliteitsregeling één van de stappen op weg naar emissievrij werken in 2027. Dat betekent onder meer een verduurzaming van het wagenpark. Ons land is daar ook steeds meer op ingericht. “Laatst moest ik van Rotterdam naar Groningen. Overal zijn laadpalen en snellaadstations. Onderweg heb ik de auto even opgeladen, dat ging allemaal snel en perfect. En dat is ook mijn tip: check voordat je vertrekt even waar je onderweg je auto kunt opladen.”

Ook over de service bij het elektrisch rijden is Petra te spreken. “De leasemaatschappij heeft zelfs nog een paar keer gebeld of ik nog vragen had. En ook bij Van Gelder kan ik altijd terecht bij het wagenparkbeheer als er wat is.”

Services

Geen items gevonden.

Offerte aanvragen

Bedankt voor je aanvraag. We gaan er zo spoedig mogelijk mee aan de slag!
Oeps! Er is iets mis gegaan.

Wil je meer informatie?