Expertise

Masterclasses duurzaamheid bieden nieuwe perspectieven op complex thema

Duurzaamheid is een van de belangrijkste speerpunten van Van Gelder. Maar in ons eentje kunnen we geen verandering bewerkstelligen. Om onze eigen collega’s én opdrachtgevers te inspireren, starten we in september met een nieuwe serie masterclasses. Daarin kijken we met elkaar naar fundamentele veranderingen voor een duurzame samenleving.

Offerte

Van Gelder is de asfaltspecialist voor bedrijven en particulieren. Op zoek naar een betrouwbare asfaltleverancier? Klik hier om een offerte aan te vragen.

De masterclasses draaien om inspireren en verdiepen. Op de eerste twee edities - voor onze eigen collega’s - kwamen heel goede reacties, maar ook de wens om samen met opdrachtgevers het thema duurzaamheid verder te onderzoeken. Voor de masterclasses van dit jaar schuiven onder meer partners vanuit gemeenten en provincies aan.  

Verder dan geijkte onderwerpen

Zij starten met een interactieve ‘serious game’ over mondiale uitdagingen. Daarna zoomen ze verder in op energiesystemen van de toekomst, de transitie naar een circulaire en biobased economie en ecosystemen en de rol van de mens daarin. De onderwerpen gaan verder dan actuele thema’s en bieden daardoor nieuwe perspectieven op deze complexe onderwerpen. Centraal staat onze rol in deze opgaven en hoe we hier samen met onze ketenpartners een nieuwe werkelijkheid kunnen creëren die gaat van ‘minder slecht naar goed doen’!

Meer weten over hoe we investeren in een duurzame samenleving. Kijk dan eens hier.  

Services

Geen items gevonden.

Offerte aanvragen

Bedankt voor je aanvraag. We gaan er zo spoedig mogelijk mee aan de slag!
Oeps! Er is iets mis gegaan.

Wil je meer informatie?